Corona

Door de huidige coronacrisis (Covid-19), zijn alle activiteiten opgeschort tot nader order.

Ook wij doen zo hard mogelijk ons best in tijden van Corona.
Op de club mag door de Coronaregels geen les meer gegeven worden. Dit maakt het voor ons moeilijk maar zeker niet onmogelijk om onze leden te helpen.

Voor onze bestaande leden worden regelmatig filmpjes met uitleg van bepaalde oefeningen in hun groepen geplaatst. Zij kunnen ook filmpjes terug sturen of vragen stellen in deze groepen. We merken echter dat de aankoop van nieuwe hondjes niet is gestopt.

Enkele dagen later aan een juiste opvoeding beginnen kan voor een jonge hond grote gevolgen hebben. Verder is een pup veel leergieriger als een volwassen hond en leer je hem het best nu al een basis om later uit te kunnen bouwen. Hierdoor hebben wij ook een nieuwe Facebookgroep aangemaakt. Hierin leert jou viervoeter en zijn baasje het prille begin van de basisgehoorzaamheid via filmpjes. Ook kunnen hier vragen in verband met de opvoeding gesteld worden. Het doel is uiteindelijk vlot te kunnen instromen in onze gezellige Hondenclub. Zie je dit wel zitten aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen.